Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 
Hvor langt kommer man med en økse, en sav og en høvl?

 
Er en tømrer og en snedker det samme?

 • Der er en fælles ting for tømrer og snedkere – Og det er, at de begge arbejder med træ.
• Tømreren arbejder ofte med de store facader på et hus i form af nybygning, ombygning eller renovering af ældre boliger/byggeri.
• En snedker arbejder ofte med de lidt mindre enheder i huset, såsom døre, vinduer og køkkener. Snedkeren kan være specialist i eksempelvis møbler eller andre former for mere detaljeret design arbejde. Derfor vil du ofte ved nybygning se tømrer blive færdig for derefter at sende snedkeren indenfor.
• Yderligere en forskel mellem tømreren og snedkeren vil ofte være valg af yndlings værktøj. Tømreren vil som ofte gribe til de mere tunge og voldsomme værktøjer som kræver mange kræfter eller er store maskiner. Snedkeren vil ofte vælge de finere mere nuancerede værktøjer. Dette er også en god måde at finde ud hvad man selv foretrækker at lave, eller uddanne sig indenfor – hvis man er i tvivl om man skal være tømrer eller snedker.


Hvad kan en tømrer og en snedker hjælpe dig med?

 

Har du træarbejde af en eller anden art så vil en af de to, og meget ofte begge to kunne hjælpe dig med rådgivning, udførelse eller på anden måde vejledning i forhold til det du ønsker.
Grænsen mellem tømrer- og snedker arbejde er i dag ikke så udtalt som tidligere, men der findes dog stadig specialister som bygningstømrer og møbelsnedker, hvor forskellen er helt tydelig på de to håndværk.
Mange firmaer tilbyder begge muligheder i dag, hvilket giver dig som kunde en langt større frihed i dine valg – og du er sikret en god kommunikation mellem tømrer og snedker så slut resultatet bliver det absolut bedste.


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer