Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Søgemaskineoptimering Wiki

Søgemaskineoptimering Wiki – Er blevet et anerkendt søgeord for at finde ud af hvad søgemaskineoptimering egentligt er, og i den forbindelse ønsker søgeren at optage viden gennem Wikipedia.

Principielt er der ikke noget galt med tanken. Wikipedia er anset som en autoritet på mange områder, men det er alligevel en farlig vej at begive sig ud på. For selv om noget er stort behøver det jo ikke nødvendigvis at være rigtigt eller fyldestgørende.

De mennesker der indsætter artikler på Wikipedia har et ansvar overfor deres læsere. Da indholdet ikke længere optræder på deres egen side er det ikke et brugbart argument for at give færre eller dårligere information om emnet.

Vi er jo nødt til at huske på, at personer der skriver om søgemaskineoptimering (forfatteren inkluderet) ikke gør det for sine blå øjnes skyld – Det er jo et klart formål og det er søgemaskineoptimering. Hvis og når du får et link på Wikipedia så har du fået et godt link, et autoritetslink. Kan du så oven i købet få et link fra en artikel der har relevans for den side som Wikipedia-linket linker til så er det jo endnu bedre.

Så vær varsom med Wikipedia – Der er rigtigt meget forkert, og rigtigt meget dårlig information på dette opslagsværk. Det er jo som bekendt værd at tænke over at artikelskribenterne ikke bruger deres materiale på deres egne sider, ofte kan du udlede en nedsættelse af kvalitet ud fra dette faktum.

Eksempelvis i forhold til artiklen her og andre artikler på Simanet.dk – Disse er udviklet og skrevet med det formål at give dig så meget information og forståelse for de enkelte delelementer som overhovedet muligt. Vi er stolte af vores artikler og står bag dem 100 % - Derfor befinder de sig på hovedportalen og ikke andre steder.

Men så lad os alligevel kigge lidt på artiklen på den danske wikipedia vedrørende søgemaskineoptimering – For er den så antydningsvis så ringe endda.

Den er at betragte som en opskrift. Det er en liste over nogle af de aktiviteter som behøves for at opnå resultater med hjælp fra søgemaskineoptimering. Men hvad skal du med en opskrift, hvor du kun kender ingridienserne. Eller lad mig spørge på en anden måde vil du være i stand til at lave en fantastisk koldskål hvis det eneste du vidste var at du skal bruge æg, sukker, citron, vaniliesukker, ymer og kærnemælk. Du får intet af vide om hvor meget du skal bruge af de enkelte råvarer, du får intet af vide om i hvilken rækkefølge og du får intet af vide om servering. Hvis du er ekstremt heldig så kan du nå frem til en acceptabel koldskål, men chancen er minimal, hvis du aldrig har prøvet det før.

Det samme gælder søgemaskineoptimering. Det er naturligvis vigtigt at vide hvilke ingridienser du skal bruge, men bare kvaliteten af disse er en videnskab. Eksempelvis link. I Søgemaskineoptimering Wiki-artiklen står der at du skal have link fra andre sider. Ikke uenig, men det er langtfra uden betydning hvilken form og hvilken type link du får fat i – Det står der intet om hos Wikipedia.

Jeg vil give dig et afsluttende råd, og det er at du skal lære din søgemaskine rigtigt godt at kende med hensyn til søgningsmuligheder. Du kan eksempelvis på google komme rigtigt tæt på kvalitetsinfo hver gang, hvis du bruger de rigtige metoder.

Næste gang du laver en søgning så prøv at skriv ’allintitle:søgeord’, og du vil få alle de sider som google kender hvor dit ønskede søgeord indgår i titlen. Der er en rigtigt god sandsynlighed for at du meget hurtigt finder det du skal bruge.


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer