Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Begynd Med Søgemaskineoptimering

Begynd Med Søgemaskineoptimering kan også formuleres på en anden måde. Træd indenfor til den mest effektive markedsføringsform på internettet.

Sværere er det sådan set ikke på papiret. Er du eller bliver du god til søgemaskineoptimering så vil du være i stand til at tjene mange penge og dine muligheder bliver på det nærmeste uendelige.

Men det er så det lille problem med at blive god til søgemaskineoptimering. Der er nogle forudsætninger der skal være på plads.

Begynd Med Søgemaskineoptimering – Lær Det Fra Bunden

Søgemaskineoptimering er som det ses et sammensat ord. Den første del er søgemaskine og den anden er optimering. Lad os bare for logikkens skyld starte med den første – Søgemaskiner.

I denne artikel er det ikke interessant hvad en søgemaskine er og hvordan den fungerer. Det vigtige i denne sammenhæng er at søgemaskinen kommer på besøg på din hjemmeside og læser dit materiale. Og her opstår så den første forudsætning. For søgemaskinerne kan ikke læse hvad som helst, så du er nødt til at have så meget søgemaskinevenligt materiale på din side, at søgemaskinen kan danne sig et rimeligt overblik over hvad der foregår. Lykkes det suser søgemaskinen tilbage til sit datacenter og fortæller om alt det den har set på din side. Det lagrer datacenteret og så er du i gang – For nu er din side indekseret.

Men der var jo også et andet ord – Optimering.

Dette ord er nødvendigt hvis du prøver at rangere på et søgeord, hvor andre også gerne vil have noget at skulle have sagt. Kort sagt er der konkurrence på et søgeord så er du nødt til at optimere din side for at kunne klare dig i konkurrencen.

Optimering foregår i forhold til søgemaskinens algoritme. Algoritmen er en matematisk formel som samler alle data på de forskellige sider for det enkelte søgeord og så finder ud af hvilken side der har mest værdi. Denne værdi kalder Google eksempelvis for relevans.

Nu skal vi ikke betræde de matematiske stier i denne artikel, men blot konstatere at optimering af en hjemmeside foregår på selve siden og på andre hjemmesider.

Kronologisk vil det være sådan, at du gør din egen side så stærk som overhovedet muligt i forhold til algoritmen, hvorefter du kan koncentrere dig om at markedsføre din side på andre hjemmesider. Den sidste del, altså markedsføringen på andre sider, har størst betydning for resultatet af algoritmens udregninger – så det er specielt den eksterne del af søgemaskineoptimering du skal blive god til, hvis du vil have en chance.

På flere af de andre artikler her på Simanet.dk kan du læse lidt mere udførligt om de enkelte parametre på søgemaskinernes algoritmer og du kan også få en del tips til hvordan du rent praktisk griber det an. Og husk så det har aldrig været forbudt at spørge. God fornøjelse med din Søgemaskineoptimering.


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer