Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

SEO Powersuite

SEO Powersuite er et program, et værktøj om du vil, der ønsker at give sine brugere en totaloplevelse. Hvilket vil sige, at SEO Powersuite ambitiøst forsøger at være det eneste stykke software du har brug for når du kaster dig ud i konkurrencen på internettet. Spørgsmålet er så om missionen lykkes?

I denne anmeldelse vil vi derfor kigge på et af de mest populære software værktøjer indenfor SEO, og se om det i lyset af sin ambitiøse målsætning også er et brugbart alternativ.

Men først lige lidt generelt om SEO og behovet for SEO.

SEO er at få de søgeord som man har udvalgt sig til at rangere højt, hvilket vil sige i top 10, eller på den første side, af søgemaskinens resultatside – denne søgemaskine vil oftest være Google.

Du kan godt få trafik til din side med lavere rangerede placeringer på dine søgeord, men springet fra side 1 til side 2 på søgemaskinen er markant målt rent trafikalt. I øvrigt der ligeledes er stor forskel i trafiktilgangen i forskellen mellem en 1. og en 5. plads.

Uanset hvor mange eller få søgeord du arbejder med og har en målsætning om at skulle arbejde med i fremtiden, så er dit mål altid minimum en top 10 placering for det enkelte søgeord. Er dette ikke realistisk bør du kraftigt overveje at koncentrere din energi om et andet søgeord.

Godt, så lad os kigge lidt på SEO Powersuite i det lys.

SEO Powersuite tilbyder et godt alternativ inden for søgeordsanalyser. Det er ikke det bedste vi har set, men i en samlet pakke er det godt værktøj. Der findes mere specialiserede software programmer der gør et bedre indtryk, men de er ikke en del af et samlet værktøj. Hvis du er ude efter et samlet software program, hvor søgeordsanalyse skal være en del af pakken, så er SEO Powersuite absolut et seriøst alternativ. Kan du overskue at arbejde med flere forskellige software programmer, så er SEO Powersuite ikke det stærkeste kort på dette område.

For at rangere i top 10 på et søgeord, skal du have link fra andre websteder til din side. Du kan skrive nok så imponerende en artikel, men det der bringer dig det sidste stykke af vejen er link (også betragtet som stemmer) fra andre websteder. Jo mere relevante disse er i forhold til din side, jo større værdi får du ud af dine linkpartnere. Når der her tales om relevans så menes der indhold fra den side der link til din side. Hvis I begge skriver om hundefoder, så er det et meget relevant link. Får du et link fra en skoforretning til din hundefoder-side er det stadig et godt link, men det har ikke nær så meget værdi.

Kan SEO Powersuite hjælpe dig her?

Ja, for det er her den absolutte styrke ligger hos SEO Powesuite. Det er et fremragende værktøj til det som inden for SEO-verden kaldes for linkbuilding. Du får et nemt interface, et masse fornuftige muligheder for at udvælge og sortere mellem både søgeord og potentielle linkpartnere. Dertil får du alle de funktioner der gør det muligt at automatisere denne proces så meget som overhovedet muligt. D.v.s. e-mails til at kontakte dine kommende linkpartnere på, du kan tjekke at dine linkpartnere nu også linker tilbage til dig og flere andre brugbare serviceses.

I forhold til linkbuilding har SEO Powersuite kun en svaghed. Den tillader ikke automatisk tilmelding til hverken directories eller søgemaskiner. På visse blogs har jeg noteret mig at firmaet forsøger at gøre noget ved dette, men indtil videre er det ikke en del af pakken.

Er det så en svaghed der er vigtig. Både ja og nej. Betydningen af directory tilmelding og søgemaskine tilmeding er klart funktioner som er faldet i værdi i algoritmen hos eksempelvis Google, men det fungerer stadigvæk. Og det vil det sandsynligvis gøre så længe, at linkpopularitet indeholder antallet af forskellige IP-adresser til den enkelte webside.

Det andet aspekt er at konkurrenter der tilbyder lignende total-pakke-produkter har denne funktion og altså dermed en fordel frem for SEO Powersuite.

Så vi kan opsummere ovenstående anmeldelse af SEO Powersuite.

Har du behov for større søgeordsanalyser i fremtiden og vil du blive ved med at tilføre dit/dine domæner nyt indhold på denne måde, så er det værd at overveje at købe SEO Powersuite. Har du allerede fundet de søgeord du vil bruge og mener ikke der er et kontinuerligt behov i fremtiden, så skal du ikke bruge penge på SEO Powersuite.

Det samme kan siges om linkbuildning. Du skal have lyst og mod på at arbejde aktivt med at skaffe link til alle dine sider. Er det ikke en arbejdsopgave du har lyst til at udføre selv, så skal du ikke købe SEO Powersuite. Til gengæld er du klar til at give den en skalle på dette område så er SEO Powersuite et rigtigt godt program og anbefalelsesværdigt.

Og så vil jeg lige forholde mig til prisen her til sidst. Jeg har set SEO Powersuite til salg for ca. 400 us dollars – dem skal du jo have tjent ind igen – minimum. Derfor skal du være aktiv hvis du beslutter dig for at købe SEO Powersuite. Alle de mange analyseredskaber er fine og underholdende, men det er ikke dem der bringer penge tilbage til dig. Den eneste måde, at dette kan blive en fornuftig investering er hvis du hele tiden tilføjer nye sider med optimerede søgeord til dit/dine domæner.

Men er du klar til at bruge tid og kræfter på din hjemmeside så rigtig god fornøjelse med SEO Powersuite.

 


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer