Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Søgemaskineoptimering Gratis

Søgemaskineoptimering Gratis – Det er konceptet vi skal diskutere i denne artikel. For lad os bare starte med at slå det helt fast, der er intet i forbindelse med søgemaskineoptimering du ikke kan gøre selv, men spørgsmålet er naturligvis o m du skal, har lyst, har tid og hvad du skal bruge din søgemaskineoptimering til.

Om søgemaskineoptimering er gratis hvis du laver den selv er jo et kompliceret spørgsmål. Hvis du bare lægger flere arbejdstimer til din arbejdsuge og bruger disse timer på søgemaskineoptimering så er det vel i princippet gratis. Men er du nødt til at fravælge andre opgaver for at lave søgemaskineoptimering så er det tvivlsomt om det kan betegnes som gratis. For de andre arbejdsopgaver skal jo også laves, og det må så blive andre der laver dem – og vil de gøre det uden betaling?

Men vi er selvfølgelig nødt til at diskutere værdien af søgemaskineoptimering. Hvis resultatet af søgemaskineoptimeringen er at du får mere trafik, og forhåbentligt et større salg, en bedre platfom for din budskaber så er værdien jo temmelig høj. Ud fra det synspunkt kan det betale sig at få professionelle til at lave det for sig. På bundlinien skulle du jo stadig have et fornuftigt afkast.

Så kan det jo være at du faktisk selv synes det er interessant at have fingrene nede i denne arbejdsopgave. Mit princip er at du skal altid lave det du er bedst til og har lyst til – og så skal du overlade alle andre arbejdsopgaver til andre. Hvis du synes det er sjovt at være opsøgende sælger, så er det du skal lave – så skal du bruge absolut minimal energi på administrative opgaver….. Få folk der kan dette håndværk til at gøre det for dig. Hvis du ikke allerede har indrettet dig sådan så er det mit forslag til en kommende målsætning for dig både professionelt og privat.

Skulle du nu kaste din kærlighed på søgemaskineoptimering så er det heller ikke alle arbejdsopgaver der er lige sjove, men her igen kan du dele dem op i hvad du gerne vil lave, og hvad du gerne vil have at andre laver for dig. Er du ikke særlig god til at skrive salgstekster, så få en tekstforfatter til den slags. Er du god til at skabe netværk i branchen så er det her du skal sætte ind og prøve at få alle dine kontakter til at linke til din side. Kunne du tænke dig at blive en autoritet på diverse blogfora i forbindelse med dit erhverv så er det eksempelvis også en mulighed.

Det vigtigste er at arbejdsopgaverne bliver gjort, og da du er den der skal fordele disse, så er det vel ikke noget galt i at du vælger først…. Vel?

Sørg for at bruge rigtig god tid på at planlægge. Dels din markedsføring overordnet og dels din søgemaskineoptimering sideløbende. Skriv alle arbejdsopgaver ned på et stykke papir. Sørg eksempelvis for at du har afsat tid til samtlige opgaver i løbet af en måned. Det kan være en time om ugen på pressemeddelelser, to timer på link, to timer på artikelskrivning o.s.v. Hvis der kommer nye arbejdsopgaver til så få dem ind i systemet. På den måde er der en rigtig god chance for at du ved hvad du præcist skal lave de kommende tre måneder – og det er struktureret, hvilket giver den største chance for effektivitet.

Så vil jeg bare lige afslutte med at sige. Sørg for at din egen hjemmeside fremstår så stærk som overhovedet muligt inden du kaster dig over de eksterne opgaver. På den lange bane handler søgemaskineoptimering om at promovere sin egen side på andre folks hjemmesider. Hvis og når de følger et link til din side så vær sikker på at de kommer ind til det bedste du kan levere.


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer