Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Introduktion til Søgemaskineoptimering

Introduktion til søgemaskineoptimering – handler mere om hvor du skal starte med din hjemmeside end om de avancerede hemmeligheder der gemmer sig bag diverse algoritmer og mere eller mindre kvalificerede bud på hvordan du får din side til at rangere som nr. 1 på alle dine søgeord – Hurtigere end du kan sige søgemaskineoptimering.

Fakta nr. 1 – Du skal have materiale på din hjemmeside som søgemaskinen kan forstå og registrere. Selv hvis søgemaskinen er fuldstændig automatisk. Er søgemaskinen en hybrid, hvilket vil sige en kombination af indhentning af data automatisk og en menneskelig vurdering af din side er du også nødt til at forholde dig grafisk og designmæssigt til brugeroplevelsen. Er søgemaskinen kun baseret på en menneskelig vurdering så har du valgt at fokusere på en søgemaskine som i bedste fald har et fint nichepublikum, men meget lidt trafik i forhold til de store søgemaskiner som Google (den største) Bing/Yahoo (som vil samarbejde efter år 2012). For at gøre det helt klart så vil nedenstående tage sit udgangspunkt i et ønske om søgemaskineoptimere sin hjemmeside på Google.

Så lad os derfor snakke lidt om Google som søgemaskine. Du får ikke her den efterhånden kendte historie om hvorfor og hvordan Google blev til – det kan du slå op andre steder, og selv om det er en interessant historie så har den ingen relevans for dette emne. Til gengæld har ordet relevans al den betydning som du kan forlange, for det er grunden til at Google er den mest bruge søgemaskine i dag. De leverer simpelthen det bedste produkt i forhold til sine brugere – Nemlig relevante henvisninger til de søgninger som deres brugere og indtaster, og de gør det på indenfor en tidsfaktor der er helt utrolig.

Alt det tekniske omkring hvordan Google gør tingene og hvad de ønsker at udvikle af teknologi lader vi ligge til en regnvejrsdag. Det eneste vi skal forholde os til er at Google er i stand til dette og at de gør det.

Og det er her hele essensen af søgemaskineoptimering ligger. Jo bedre du kan ramme de krav som Google opstiller for at registrere, analysere og rangere de mange milliarder hjemmesider der efterhånden findes, jo bedre chance har du for at blive velmodtaget på Googles resultatsider.

Har du først forstået ovenstående, og er du i stand til at kombinere dette med en god brugeroplevelse så har du meget sandsynligt fundet formlen på en succesrig hjemmeside.

Det er hele baggrunden for søgemaskineoptimering. Nu kan du gå i krig med det rent praktiske. Her skal du forholde dig en masse enkeltstående parametre på din egen side. Du skal også forholde dig til en ’hemmelig’ algoritme, og du skal forholde dig til hvad dine konkurrenter gør – og så skal du gøre det lige en tand bedre.

Alle disse ting vil vi her på Simanet arbejde med i forskellige artikler. I denne introduktion til søgemaskineoptimering er det udelukkende vigtigt at understrege, at kender du reglerne så kan du også lave en fornuftig strategi.


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer