Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Søgemaskineoptimering - Kom Igang

Først og fremmest hatten af for dig læser som er nysgerrig nok og ambitiøs nok til ikke bare at tænke tanken ’Søgemaskineoptimering – Kom I gang’, men faktisk også gør noget ved det.

Det er på grund af personer som dig at tingene udvikler sig, at kravene til producenter og informations vejledere bliver større og større, hvilket er til gavn for alle. Der er intet galt i at ville tjene lidt penge eller informere om et emne som man brænder for, det er ofte forbundet med den enkeltes identitet og livskvalitet – Det er derfor vigtigt og skal behandles således.

De fleste mennesker har i bedste fald et meget tåget billede af definitionen af søgemaskineoptimering. Den er ofte direkte forkert og det er derfor vi lige skal starte med at rydde ud i myterne.

Søgemaskineoptimering er at producere indhold til internettet som den enkelte søgemaskine kan forstå – hverken mere eller mindre. Det er så enkelt og så alligevel så kompiliceret. For det naturlige efterfølgende spørgsmål er så ’Hvad forstår søgemaskinerne så?’.

I den teknologiske revolution som vi befinder os midt i er svaret således ikke det samme i dag, som det var for 5-10 år siden, og svaret vil også være et andet om 5-10 år end det er i dag. Men der er et par fællestræk som ser ud til at være evigt gyldige så dem vil vi holde os til.

Det første og absolut vigtigste er det budskab som du har til din læser. Om det er information, salg eller noget helt treide så er det hovedessensen på enhver side på enhver hjemmeside. Hvis dit budskab er sat op i formater af tekst og billeder som søgemaskinen kan læse har du søgemaskine optimeret din side. Hvis du samtidigt kan bringe dit budskab videre til dine læsere på en interessant og attraktiv måde så har du den optimale kombination af salg/information og søgemaskineoptimering. Rammer du denne kombination så ka du potentielt tjene rigtigt mange penge, få rigtigt mange læsere eller udbredt dit budskab på mange forskellige platforme meget hurtigt.

Det er vigtigt på dette stadie at du tager det helt roligt. Du vil sandsynligvis have hørt om Googles algoritme, at der findes on-page optimering, off-page optimering og at du skal ud og skaffe en million links til hver eneste af dine sider – og helst hver dag. Glem alt dette i øjeblikket. Noget af det ovenstående er sandt og noget er falsk, andet er bare vildt overdrevet, men det kan du altid bekymre dig om når du kommer længere frem i processen.

Det første du skal er at have en ide til hvad din hjemmeside skal handle om. Det kan være alt fra lystfiskeri på bornholm, til nattelivet i Paris over salg af egne produkter, eller andres produkter. Kort sagt, det er ikke muligheder der mangler, men det er din opgave at bestemme hvad det skal dreje sig om i første omgang.

Når du har valgt dit emne, og du har sikkert allerede en god ide om hvad det skal være så skal du gøre to ting.

1.       Du skal foretage en søgeords analyse for at se hvilket behov der er for din hjemmeside, og

2.       Du skal købe et domænenavn der har navn som temamæssigt er forbundet med dit emne på hjemmesiden.

Det kan godt være, at du synes det lyder kedeligt, besværligt eller direkte uoverskueligt, men det er noget af det vigtigste du kommer til at beskæftige dig med i forbindelse med din hjemmeside i hele dens aktive livsperiode. Så gør det og gør det ordentligt, det her er ikke stedet at spare på hverken tid eller energi.

Her på SimaNet vil vi komme med forslag og tips til hvordan du gør ovenstående, hvis du ikke allerede ved det. Du kan også få nogle til at gøre det for dig for betaling. Mit råd er at du skal gøre det selv. Du har brug for at forstå processen så du ved hvordan du senere udvikler din hjemmeside uden at være afhængig af andre. Der er masser af andre opgaver der kan sendes ’ud af huset’, men den her skal du klare selv.

God fornøjelse, knyt så hænderne – Hold energien i top og gør dig klar til dit livs online eventyr, og sig så ’Søgemaskineoptimering – Kom Igang!!!’


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer