Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Webpromotion
       
synliggørelse på nettet

 
Mange virksomheder ofrer både megen tid og mange penge på at få lavet en virkelig flot og funktionel hjemmeside, men glemmer at få fortalt omverdenen at den eksisterer, og hvor de kan finde den. Det svarer til at få lavet et stort oplag brochurer - lægge dem i arkivet, og så vente på at kunderne skal spørge efter dem. Kort og godt - hvad nytte har I af "Nordeuropas flotteste hjemmeside" hvis der ikke er nogen, som kan finde den?
 
Hvad skal der gøres?
Første fase i synliggørelsen står I selv for. Husk at få trykt domænenavn på alt trykt materiale der forlader huset. Brochurer - breve - visitkort o.s.v. Ingen annonce uden Jeres domænenavn. Husk at informere og præsentere samtlige medarbejdere om Jeres nye hjemmeside. Skriv til Jeres kunder om Jeres nye hjemmeside. Hvorfor I har lavet den, hvordan hjemmesiden kan yde ny og forbedret service o.s.v.

Næste fase for at blive synlig på nettet for alle dem som I ikke kan nå på anden måde, kræver kendskab til de forskellige søgemaskiner og portaler.

Søgemaskiner og portaler
Løbende undersøgelser viser, at mere end 80% af informationer på Internet findes via Internets mange søgesystemer og portaler. Det er således af vital betydning, at ens hjemmeside er eksponeret i disse.

Det er ligeledes at stor vigtighed, at man ligger bedst muligt placeret ved søgninger på relevante søgeord. Der kan gøres en del i forbindelse med opbygningen af hjemmesiden, men det er ikke muligt at love topplaceringer, idet disse er afhængige af en række faktorer, som man ikke umiddelbart har kontrol over, herunder hjemmesidens popularitet, antal links der peger på hjemmesiden m.v. I mange søgesystemer og portaler er optagelsen underlagt bedømmelse af egne redaktører.

For at sikre optimal gavn af søgemaskiner, skal der tages hensyn til dette allerede ved hjemmesidens opbygning, ligesom en løbende overvågning og opfølgning er nødvendig, idet såvel søgesystemer som portaler løbende undergår ændringer - gamle forsvinder og nye kommer til, ligesom opbygningen af søgesystemerne samt disses søgealgoritmer løbende ændres.

Denne disciplin kalder man med et nyt ord for Webpromotion eller SEO (Search engine optimation).

Kun de færreste virksomheder har de fornødne ressourcer og den fornødne indsigt til at holde sig a'jour, hvorfor de står sig bedst ved at udlicitere denne opgave til specialister.

Da mål og ambitioner er forskellige virksomhederne imellem, tilbyder vi forskellige samarbejdsmuligheder omkring søgemaskineeksponering.

Det er ikke i sig selv et mål at være præsenteret i så mange søgesystemer som muligt, men det drejer sig om til enhver tid at være placeret i de rigtige søgemaskiner - altså dem der har mange besøgende.

Vi arbejder med placering i de væsentlige søgemaskiner og portaler, hvilket giver en dækningsgrad tæt på de 100% på de forskellige markeder, Danmark, Skandinavien og Global. I realiteten er der tale om et langt større antal, idet mange af disse leverer søgeresultater i andre søgesystemer. Listen tilpasses løbende ændringerne i markedet.

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder.


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer