Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

           

 

 

 

Webbaseret CMS system til publisering, kommunikation og distribution  

 

Communicator  er et webbaseret CMS System, der henvender sig til alle, der har behov for etablering og vedligeholdelse af web-baseret information. Systemet er lige velegnet til firmaer, organisationer, skoler m.v.

 

Med Communicator CMS system er det en enkel sag at etablere og vedligeholde webbaseret information og kommunikation, hvad enten det drejer sig om virksomhedens hjemmeside, intranet eller extranet.

 

Via systemets distributionslister er det ligeledes nemt at udsende information til udvalgte brugere.

 

Communicator CMS system er en asp-løsning, hvor man lejer sig ind på systemet, d. Der er således tale om optimal  driftsmæssig sikkerhed og tilgængelighed, ligesom man ikke behøver at tænke på back-up af oplysningerne eller dyre hard– og software investeringer.

 

 

 

CMS-systemet Communicator adskiller design og indhold, således at løsningen etableres i det af kunden ønskede grafiske design.   Det vil ligeledes være muligt at ændre design på et senere tidspunkt, uden genindlægning af oplysningerne i systemet.   Al indlægning og vedligeholdelse af informationer foretages via en webbrowser.

 

Communicator CMS systemet  indholder avanceret billedbehandlingssystem. Det er således en ganske enkel sag at indlægge digitale billeder uden anvendelse af 3. parts grafikprogrammer. Billederne behandles samtidigt til optimalt Internetformat.

 

 

Systemet afvikles i Microsoft SQL server, således at alle muligheder for kommunikation med eksterne systemer står åbne. SimaNet.dk leverer CMS systemet klar til brug i den af kunden ønskede opsætning og grafiske design.

 

Besøg Communicator's hjemmeside for yderligere information. 

 

     


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer