Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Sådan kommer din hjemmeside til at ligge højt hos søgemaskinerne.

 

En af de væsentligste faktorer for en hjemmesides placering i søgemaskinernes resultatlister er antallet af links, der peger ind på siden. Dette skyldes at søgemaskiner som f.eks. Google ser et link fra en side til en anden som en tilkendegivelse af at siden der linkes til har et relevant indhold. Lidt groft sagt, kan man sige at søgemaskiner opfatter et link til en side som en stemme på relevansen af denne. Når en søgemaskine skal bedømme relevansen af en side, og dermed i sidste ende sidens placering i søgeresultaterne, er antallet af links der peger ind på den pågældende side derfor af afgørende betydning. Så hvis du gerne vil øge din hjemmesides placering i søgemaskinernes resultater, er det vigtigt at skaffe så mange links til din side som muligt.

 

Der er flere måder du kan skaffe links til din side på. I det følgende vil vi kort præsentere de vigtigste metoder:

 

Tilmelding til registre


På Internettet findes en lang række registre, hvor du kan registrere din side. Nogle registre kræver at du betaler for din registrering, men der findes et stort antal hvor registrering er gratis.

Eksempler på registre:
www.dmoz.org, www.businessseek.biz

 

Gensidigt linkbytte
Du kan bytte links med andre hjemmesider. Her er det vigtigt at de sider du vælger at bytte links med har et indhold, der relaterer sig til indholdet på din side. Det er også vigtigt at der er så få links som muligt på den side, hvor dit link bliver placeret. Når du bytter links med en anden side, er det vigtigt at både du og din linkpartner føler at i har fået noget ud af linkbyttet, og du bør vægte kvaliteten af de links du skaffer højere end mængden af links.

 

Artikler
På Internettet findes en lang række artikeldatabaser, hvor man kan lægge forskellige artikler ud til fri afbenyttelse af andre brugere. I de fleste tilfælde har man mulighed for at lægge et begrænset antal links ind i de artikler man lægger ud, og at sætte sig ned og skrive en artikel der relaterer sig til ens side, kan derfor være en særdeles effektiv måde at skaffe links på.

Eksempler på artikeldatabaser:
www.articledashboard.com, www.articleworld.net, www.businessseek.biz

 

Pressemeddelelser
På samme måde som du kan lægge artikler ud på artikeldatabaser, kan du også lægge pressemeddelelser omkring din side ud på forskellige databaser for pressemeddelelser.

Eksempler på databaser for pressemeddelelser:
www.openpr.com, www.i-newswire.com, www.1888pressrelease.com

 

Online encyklopædier
På Internettet findes en række encyklopædier, hvor brugerne selv kan indtaste oplysninger. Her kan du f. eks. skrive et indlæg om dit fagområde med et link til din side.

Eksempler på online encyklopædier:

http://da.wikipedia.org, http://da.wikipedia.org/wiki/Wikitravel

 

Blogs
En anden måde at skaffe links på er ved at skrive indlæg på en af de mange blogs, der findes på Internettet. For at skaffe links fra en blog, skal du oprette dig selv med et link til din side som brugernavn.

 

En-vejs links
Har du en god hjemmeside, er det muligt at andre sider helt frivilligt vælger at linke til dig uden at du linker tilbage. Dette sker først når du har opbygget en side med et spændende indhold, som andre folk gerne vil forbindes med. Typisk vil du derfor ikke kunne skaffe det store antal en-vejs links fra start, men hvis du arbejder seriøst med indholdet på din side, er det muligt at du på sigt kan skaffe dig mange en-vejs links.

 

Husk at arbejdet med at skabe et godt indhold på din side også er med til at gøre dig mere attraktiv som linkpartner, så det er aldrig spildte kræfter at forbedre indholdet på din side.

Hvis du vil arbejde seriøst med at øge din sides placering i søgemaskinerne er det vigtigt at spille på alle strenge, og du bør derfor benytte dig af alle de ovennævnte metoder til at skaffe så mange links som muligt til din side. Så nu hvor du kender de vigtigste metoder til at skaffe links, er det bare om at få arbejdshandskerne på og gå systematisk værks. Rigtig god arbejdslyst!

 

Kontakt SimaNet.dk, hvis du ønsker et tilbud på at få din hjemmeside optimeret.

 


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer