Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 Tlf.
webdesign & CMS system
 

Hvad er CMS:
CMS står for ”Content Management System” og dækker over en type af produkter der hjælper almindelige brugere – uden kendskab til programmering – med at opbygge og vedligeholde hjemmesider på Internettet. Populært kan man sammenligne et CMS med et system der oversætter et sprog vi kender, til et sprog Internettet kender – i dette tilfælde fra Dansk til HTML.
Eksempel på Html kode:
<p><strong><font face="Verdana" size="2">Velkommen til SimaCommunicator's hj&aelig;lp.</font></strong></p><p><font face="Verdana" size="2">Her finder du hj&aelig;lp til anvendelsen af SimaCommunicator.</font></p><p><font face="Verdana" Size="2"></font></p><p><font face="Verdana" size="2">I &oslash;verste h&oslash;jre hj&oslash;rne, finder du bl.a. <a target="_blank" /p><p><font face="Verdana" Size="2"></font></p><p><font face="Verdana" size="2">I &oslash;verste h&oslash;jre hj&oslash;rne, finder du bl.a. <a target="_blank" 

   
sima.dk har udviklet CMSCommunicator - der er velegnet til såvel små som store virksomheder. Produktet kan bruges af alle og kræver ikke at du allerede har erfaring med at opbygge og vedligeholde hjemmesider. Med SimaCommunicator kan du bl.a. oprette, rette og vedligeholde de enkelte sider, vedligeholde menupunkter, redigere billeder og sætte dem på hjemmesiden. I SimaCommunicator kan du ligeledes udsende nyhedsbreve elektronisk og via markedsføringsmodulet, vedligeholde sidens profil over for søgemaskinerne.

CMScommunicator bruges idag af en lang række virksomheder til dagligt at vedligeholde indholdet på hjemmesiden. SimaCommunicator er netop udsendt i en ny og opdateret version med en masse nye funktioner og muligheder.

Virksomheder der ikke råder over et CMS, vil ofte have et samarbejde med et internt firma som står for vedligeholdelsen. Det betyder at opdateringer og vedligeholdelse ofte er forbundet med en omkostning som kan spares væk ved omlægge hjemmesiden til et CMS og dermed selv stå for vedligeholdelsen.
 
Husk at din hjemmeside er din profil udadtil og dermed over for potentielle kunder. I de fleste tilfælde har din hjemmeside få sekunder til at overbevise den besøgende om at her er der interessant information at hente om det du og din virksomhed tilbyder.

Vil du vide mere om CMSommunicator og alle de fordele der er ved at benytte vores CMS, så ring og få en uforpligtende snak. Det er aldrig for sent at komme rigtig på nettet.

Klik her for at læse mere om CMScommunicatorHjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer