Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
SimaNet.dk
Hjemmesider - Internetløsninger
 
 
 
Produkter
Om SimaNet.dk
Support
Kontakt
 
 
Nyere kunderTlf.
webdesign & CMS system
 

SimaNet.dk ApS
        en erfaren Internetpartner

 

Hjemmesider - Internetløsninger - Effektiv markedsføring

Cms system - Feriehusbooking - Feriecenterbooking - Hotelbooking - WebShop - web løsninger

   

SimaNet.dk ApS er en slagkraftig og erfaren partner at samarbejde med når det drejer sig om Internettet, funktionelle løsninger inden for udvikling af webdesign, markedsføring via Internettet. 

 

Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside

 

Responsive webdesign er en måde at designe hjemmesider på. Man designer hjemmesiden med den hensigt, at den skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige desktop computere. Ideen er, at hjemmesiden automatisk skal kunne tilpasse sig skærmens størrelse, således at tekst, billeder, tabeller, menuer, grafik osv. skalleres enten op eller ned, alt afhængig af hvilken enhed brugeren benytter til at se siden.


At have en responsive hjemmeside, er i takt med den eksplosive udbredelse af mobile enheder, blevet vigtigere end nogensinde før. Et godt eksempel på en responsive hjemmeside er vognmand-lc.dk. Når du besøger siden, så prøv at gøre dit browservindue større og mindre. Du vil sandsynligvis opleve, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig størrelsen på dit browservindue. Hvis ikke du oplever, at hjemmesiden ændre sig, så er det sandsynligvis fordi du anvender en ældre browser, som ikke understøtter CSS3 media queries (som en responsiv hjemmeside bl.a. bygger på).

Man designer typisk ud fra følgende skærmstørrelser:

 

 


Hjemmeside fra....
Simanet.dk tilbyder nu responsive hjemmeside Responsive webdesi...
Nyt Nyt
Hosted Webshop Dine varer sælger næsten sig selv... Se mere
 
Dem vi sponserer
Cookie